手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空I’m sitting in a quiet hotel room It’s just past

时间:2019-09-23 20:56  作者:Edmond  来源:www.hissdon.com

I’m sitting in a quiet hotel room. It’s just past noon, late July, and I’m listening to the ___21___ sounds of a life-or-death struggle going on a few feet away. There’s a small fly burning out the ___22___ of its short life’s energies in a fruitless attempt to ___23___ through the glass window. The beating wings tell the moving story of the fly’s ___24___: Try harder.

But it’s not ___25___.

The crazy effort offers no hope for ___26___. Ironically, the struggle is part of the ___27___. It is ___28___ for the fly to try hard enough to succeed in breaking through the glass. This fly is doomed. It will die there on the windowsill. Across the room, ten steps away, the door is ___29___. Ten seconds of flying time and this small creature could ___30___ the outside world it seeks. With only a fraction of the effort now being ___31___, it could be free of this self-created trap. Why doesn’t the fly try another approach, something dramatically ___32___? How did it get so ___33___ in the idea that this particular route offers the most promise for success? What logic is there in continuing to seek a/an ___34___ by repeating the same failed action?

There is no doubt that the approach of “keep trying hard” makes sense to the fly. Regrettably, it’s the same idea that will eventually ___35___ the fly. Trying harder isn’t ___36___ the solution to achieving more. It may not offer any real ___37___ for getting what you want out of life. Sometimes, trying harder is the problem. If you ___38___  your hopes for a breakthrough on trying harder than ever, you may ___39___ your chances for success. You should try harder by trying ___40___.

21. A. sweet B. desperate C. mysterious D. curious

22. A. last B. first C. best D. Worst

23. A. put B. run C. see D. fly

24. A. performance B. strategy C. contribution D. dream

25. A. working B. improving C. moving D. living

26. A. pleasure B. return C. peace D. escape

27. A. prize B. design C. trap D. success

28. A. irresponsible B. impossible C. reasonable D. practical

29. A. bright B. broken C. open D. wide

30. A. reach B. see C. own D. leave

31. A. done B. tried C. sought D. wasted

32. A. dangerous B. demanding C. different D. powerful

33. A. concerned B. worried C. frustrated D. locked

34. A. breakthrough B. explanation C. improvement D. guarantee

35. A. interrupt B. kill C. encourage D. Persuade

36. A. completely B. importantly C. necessarily D. appropriately

37. A. experience B. promise C. position D. challenge

38. A. follow B. shift C. get D. risk

39. A. miss B. increase C. abandon D. substitute

40. A. simpler B. sooner C. smarter D. braver

【答案】21. B    22. A    23. D    24. B    25. A    26. D    27. C    28. B    29. C    30. A    31. D    32. C    33. D    34. A    35. B    36. C    37. B    38. D    39. A    40. C


TAG标签高三 完形填空
澳门线上银河信誉网址-澳门真人银河开户注册-澳门现金银河娱乐平台 线上娱乐网址 开户平台 网址开户 全讯网开户注册 真人注册网址 线上娱乐注册 线上直营注册 现金威尼斯人娱乐平台 现金美高梅平台直营 澳门线上平台开户 澳门真人网址注册 澳门线上直营平台 澳门线上网址平台 线上银河网址开户
真人澳门网址注册 现金澳门开户 澳门平台注册 线上娱乐网址 现金平台开户 线上银河平台直营 现金澳门网址直营 真人银河注册平台 现金银河直营平台 银河注册娱乐 线上银河开户 现金澳门开户平台 澳门线上平台开户 现金澳门注册 真人银河娱乐直营 娱乐平台 现金澳门注册直营 现金平台开户 现金澳门直营网址 澳门银河线上开户 真人澳门平台娱乐 线上直营平台 线上澳门开户 现金银河娱乐平台 线上直营平台 澳门现金银河直营 澳门线上开户平台 澳门银河直营娱乐 澳门线上银河开户 真人平台娱乐 真人银河平台开户 澳门线上注册平台 线上银河注册 澳门线上娱乐注册 现金澳门注册直营 澳门平台娱乐 真人澳门平台 银河现金澳门开户 线上平台直营 线上网址平台 澳门现金注册娱乐 澳门现金直营娱乐 线上澳门银河开户 现金直营网址 银河网址开户 澳门银河开户 现金银河平台直营 真人澳门平台开户 现金银河娱乐 现金娱乐开户 真人银河开户网址 真人银河娱乐平台 线上银河娱乐平台 澳门真人开户网址 现金澳门开户 注册网址 澳门现金直营平台 真人澳门平台注册 真人网址开户 澳门银河现金网址 真人澳门平台直营 线上澳门直营开户 现金娱乐直营 线上澳门注册开户 线上直营 澳门真人注册平台 现金银河直营开户 真人银河澳门直营 线上平台娱乐 现金银河开户 澳门线上银河开户 银河开户注册 银河开户 现金银河直营开户 真人澳门网址娱乐 澳门真人直营注册 澳门线上开户平台 澳门线上直营平台 澳门银河 澳门银河注册直营 澳门现金直营 现金银河澳门直营 现金澳门银河网址 现金澳门银河直营 线上直营开户 澳门线上娱乐网址 银河现金澳门开户 真人娱乐平台 现金银河注册 真人澳门网址 银河现金澳门网址 线上银河澳门开户 真人澳门银河 澳门线上注册网址 线上银河澳门娱乐 现金银河娱乐开户 线上澳门开户直营 现金娱乐开户 澳门线上注册娱乐 银河真人澳门平台 真人平台直营 现金银河开户娱乐 澳门真人直营平台 现金银河娱乐平台 真人银河网址 线上银河娱乐平台 银河直营娱乐 澳门现金银河网址 线上银河网址娱乐 注册平台 注册平台 澳门银河真人网址 现金澳门直营注册 真人银河注册网址 线上澳门平台娱乐 现金澳门娱乐网址 线上银河直营注册 线上直营娱乐 澳门线上平台网址 澳门银河网址 澳门银河注册平台 澳门线上平台开户 澳门平台注册 银河现金 现金澳门娱乐网址 现金注册网址 线上开户娱乐 直营平台 银河网址注册 现金平台注册 澳门银河开户注册 线上开户平台 现金平台开户 澳门现金平台开户 现金银河澳门开户 娱乐平台 澳门真人娱乐开户 澳门现金银河直营 线上开户娱乐 澳门银河直营 澳门线上直营开户 真人注册网址 澳门银河平台网址 澳门现金开户注册 真人澳门银河网址 真人澳门开户娱乐 真人开户网址 现金银河直营网址 线上澳门注册娱乐 真人银河澳门娱乐 真人注册直营 真人银河娱乐注册 真人澳门直营 银河网址开户 现金银河娱乐注册 现金开户直营 现金澳门开户 澳门银河网址直营 澳门银河线上开户 银河澳门现金平台